MADSPILD.DK    STOPMADSPILD.DK    STOPAFFALD.DK    SAMMENMODMASPILD.DK   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doggybags og REFOOD certificering til mindre madspild

 

 

 

 

 

 

Doggybags lanceret i Danmark

Stop Spild Af Mad er indgået et frivilligt samarbejde med Unilever Food Solutions om at fremme gratis doggybags på danske restauranter, cafeer, storkøkkener og andre spisesteder. Samarbejdet blev dannet pga. TNS Gallup undersøgelse om doggybags for forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad samt fælles indsats fra Stop Spild Af Mad ved Kannika Thomsen, Line Jacobsen og Anne Marie Fogh Larsen fra Suhrs Madakademiet.

 

 

Bestil gratis doggybags 

Bestil gratis doggybags pakke til jeres café, restaurant eller storkøkken for at undgå madspild. Se her hvordan du bestiller doggybags. Siden januar 2013 har Stop Spild Af Mad og Unilever Food Solutions uddelt 30.000 gratis doggybags til over 150 restauranter i hele landet.


 

Et flertal af danskerne ønsker doggybags

Størstedelen af danskerne vil gerne have de gode rester fra middagen på restauranten med hjem i en doggybag. Det fastslår en analyse foretaget af TNS Gallup for forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. Læs hele analysen her.

 

 

Danskere vil spise på restauranter som har fokus på madspild

Flere end 4 ud af 10 danskere (45,6%) foretrækker at besøge restauranter og cafeer, som gør en indsats for at mindske deres madspild. Over halvdelen (51%) vil helst besøge spisesteder, som tilbyder muligheden for at få resterne med hjem. Ifølge undersøgelsen vil næsten 7 ud af 10 danskere (68,8%) tage deres madrester med hjem, hvis de får det tilbudt på restauranten. Læs hele undersøgelsen her

 

 

Download en Stop Spild Af Mad doggybags kampagnepakke her

Flyers klar til udprint, som I kan give til jeres kunder. Download her.

 

Ark med sedler klar til udprint - klip dem ud og sæt dem på jeres doggybags. Download her.

 

 

Tilslut REFOOD certificeringsordning mod madspild

Vær med i ny gratis certificeringsordning: REFOOD mærket - en ordning for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse. Mærket er med til at synliggøre restauranter, hoteller, skoler og andre fødevareproducenters indsats for at reducere madspild. Bag REFOOD mærket står Daka ReFood, Stop Spild Af Mad, Landbrug & Fødevarer, Unilever Food Solutions og Agro Business Park. Se mere på http://www.refoodlabel.dk

 

 

 

 

info@stopspildafmad.dk